theorie lessen

Rijschool van der Leeden is een moderne rijschool met een moderne lesmethode!

Je theorie leren

Rijschool van der Leeden is een moderne rijschool en daar hoort moderne lesmethode bij. Dat betekent dat je in je eigen omgeving en wanneer het jou uitkomt interactief je theorie kan leren.

Dus niet meer op de fiets naar je theorielessen!

Dat scheelt je een hoop tijd, die je dan weer goed kunt gebruiken om in je eigen tempo de hoofdstukken van de theorie te leren! Ik kan digitaal over je schouder meekijken naar de examenresultaten die jij hebt gehaald met het oefenen. Op deze manier kan ik je helpen met de vragen waar jij nog mee zit.

Kijk eens op www.itheorie.nl, daar kun je het eerste hoofdstuk gratis oefenen en een goede indruk krijgen van de lesmethode!

lesmethode

N

Niet meer op de fiets naar je theorieles!

N

Digitaal in je eigen tempo

N

Instructeur kijkt mee en helpt je bij vragen

N

Gratis intro op itheorie.nl!

theorie examen

Het theorie examen bestaat uit 65 vragen onderverdeeld in 25 gevaarherkenningsvragen en 40 vragen over de lesstof.

Theorie met extra tijd

Soms heb je meer tijd nodig om een examen te maken. Bijvoorbeeld door dyslexie of een andere aandoening. Je kunt een theorie examen met extra tijd aanvragen, je krijgt dan 15 minuten extra tijd. Dit geldt alleen voor het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht en niet voor het onderdeel gevaarherkenning.

Je doet het theorie examen in de examenzaal en je kunt ervoor kiezen om de vragen voor te laten lezen door een computerstem. Hiervoor gebruik je dan ook oordopjes zodat niemand hinder heeft van het geluid.

Je theorie examen plan je handig zelf in via mijn.cbr.nl

Let er op dat je het niet via een andere website aanvraagt want daar kunnen ongemerkt hogere kosten worden gerekend dan de werkelijke kosten die bij het CBR gehanteerd worden.

Na je aanvraag krijg je direct een mail met een viercijferige code die je mee moet nemen naar je examenlocatie. Vergeet daarnaast ook niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen!

 

Examen

N

4-cijferige code nodig!

N

Legitimatie nodig!

N

Zelf aanvragen

N

Extra tijd mogelijk